Co bude nového na Festivalu digitálních nomádů 2019

Letošní ročník se téměř neuskutečnil. Vzal jsem si toho příliš a protože je festival spíše zábavou než byznysem, tak samozřejmě na něj nezbyvá tolik času.

Vzal jsem si totiž hned několik soust, které se ukázaly být náročnější než jsem si myslel. Spoluorganizuji startupovou konferenci StartUpMix, která bude v prosinci. Myslím, že to bude největší akce v Brně tohoto typu. Do toho jsem se přidal ke Google trenérům a tak více školím a přednáším. Hrozně mne to baví, jen toho času by mohlo být více.

Pro ty z vás co chodí na nejrůznější akce, nebo je dokonce pořádají, bude Impact Hub velice známým místem. Tím, že Impact Hub se velmi silně pustil do podpory na pořádání nejrůznějších akcí, tak mi přijde, že řada z nich tak nějak “splývá”. Fotky i atmosféra se dost často kryjí a ve výsledku pak těžko rozlišíte na jaké akci jste.

Proto jsem dospěl k názoru, že náš festival potřebuje změnu.

Místo, které bude blíže cestovatelům. Kde nomádi budou blíže své komunitě. A nenapadlo mně lepší místo než právě Expediční klubovna.


Mrkněte na letošní program www.festivalnomadu.cz. Téma jsem zvolil Asie, protože je to velmi oblíbená destinace nejenom digitálních nomádů, ale i řady cestovatelů. Proč tomu tak je sice většina z nás ví, ale není nic lepšího než si zážitky a zkušenosti poslechnout z první ruky.

Minulý ročník měl velmi dobrý ohlas remote call s Davidem Lörinczem, který žije na Bali. A tak letos zkusíme podobný formát, ale tentokrát do Malajsie, kde žije Lenka Gazdová. Celkově bude tento ročník více o motivaci a hledání cest k tomu přimět se udělat změnu. Digitální nomádství a potažmo digitální freelancing je i přes svoji bublinu stále atraktivnější. Dost často existují kompromisy o kterých se nehovoří. Nemusíte hned opouštět své práce, nemusíte dělat razantní změny. Stejně tak digitální nomádství není pouze pro "mladé".

Tak doufám, že se na festivalu uvidíme. Řečníci jsou super a další již brzy zveřejníme.

Registrace

Přímý odkaz na vstupenky najdete zde. Spěchejte, Expediční klubovna nemá takové kapacity jako Impact Hub a míst je tam velmi omezeně :-).


Zpět