Projekt na výchovu affiliate manažerů si doslova užívám

Je to neskutečné klišé. Když si vygooglíte "práce z domu", "jak vydělat peníze", vyskočí na vás neskutečné množství výsledků. Často pofidérních. Od triků, jak oblbovat on-line kasína, přes investice do komodit a akcií. Vše ZARUČENĚ funkční metody. Stránky, které potom navštívíte, vypadají jako self promo. Fotky aut, domů a co všechno si za svůj unikátní trik koupili.

Z určitého úhlu pohledu to chápu. Máme novověk, 21. století. Dobu Internetu, moderních technologií. Bylo by téměř divné, kdyby lidi s možností mobility nechtěli mít i výdělek, který není závislý na jejich poloze. Tedy sedět někde v práci 10 hodin denně.

Přátelé, rodina i kolegové z branže hledají způsoby, jak využít této mobility a vydělat peníze. Práce se nebojí, chtějí investovat čas, i dokonce nějaké peníze. Jenže neví, jak postupovat a jak investovat.

Už dlouho se snažím najít způsob, jak druhé naučit, co jsem se naučil já. Napsal jsem e-book o startupech. Snažím se psát o podnikání, dělám konzultace začínajícím podnikatelům, snažím se pomáhat.

Ale i přes to všechno, jsou lidé v tom obrovském informačním moři stále zmateni. Včetně mé přítelkyně a přátel. A tak jsem se rozhodl, udělat projekt 200 000.cz. Projekt, kde jim krok po kroku ukážu, jak se dají vydělávat peníze. Nepotřebují mít vlastní službu, nemusejí mít svůj produkt a dokonce nemusejí investovat do vývoje nějakého start-upového projektu. Nemusejí utrácet desetitisíce či statisíce.

200 000.cz stavím na formě provizních výdělků. 

PŘEJÍT NA STRÁNKY BLOGU 200 000.CZ

Zpět