Dnes po více jak čtyřech měsících prodáno přesně 100 kusů mého e-booku o startupech

Dlouho jsem nenapsal žádnou dobrou zprávu a tak se podělím alespoň o tuhle. Dneska mi přišla objednávka na 100 kus mého e-booku. Od samotného prodeje uplynulo okolo čtyř měsíců. Prodej nebyl tak náruživý jak asi u jiných autorů e-booků, kteří vydělávají prodejem statisíce, ale i tak jsem spokojený. Celková hodnota objednávek k dnešnímu dni tak činí 44 400 Kč (78x499 a 22x249).

Nutno říci, že jsem e-booku nedával žádnou propagaci. Prodeje jsou pouze díky doporučením a sociálním sítím, nemalou část z prodejů dělá také affiliate program. Z velké většiny mi hodně lidí vytýkalo cenu, tu jsem nastavil za 499 Kč. Cenu jsem si nstavil takovou, jakou bych já očekával od obsahu a toho co kupuji. Řadě lidí to nevadilo, řadu lidí to odradilo.

E-book je možné koupit se slevou přímo z mého blogu, je to v podstatě ponížené o cenu provize co stejně budu muset dřív nebo později vyplatit partnerům a také, o část rabatu, který u jednoho prodeje mám nastavený. Nejvíce se e-book prodával přes Twitter, nejméně pak přes weby kde prodávají e-booky (nechci jmenovat). Pár kusů bylo prodáno také v rámci obchodních vztahů, velkou řadu kusů jsem věnoval.

Jako vedlejší činnost je to i tak docela příjemný přivýdělek. Pokud máte náměty jak ještě zvýšit prodej, kde se prezentovat, či nějakou radu, jsem jedno volké ucho (tedy OKO) :-).

Pro koupi e-booku mne kontaktujte

Zpět