Ode dneška dělám osobní konzultace k on-line podnikání, start-upům nebo marketingu

Rozhodl jsem se začít dělat konzultace, hlavně pro nově vznikající projekty, firmy, ale také i v oblasti on-line marketingu. Individuální konzultace sice dělám celou dobu, ale až nyní jsem se rozhodl to nabídnou otevřeně všem.

Nebudu pro vás marketing přímo dělat, nečekejte ode mne ani to, že za vás udělám věci jako SEO, PPC nebo povedu affiliate program. Mohu vás ale do každé z problemtik více zasvětit, pomoci nastavit si cíle, ukázat vám, jak vyhodnocovat nabídky agentur (případně něco konkrétního společně projít a vyhodnotit), podělit se s vámi o zkušenosti z on-line podnikání. Není problém se domluvit i na nějakém mentoringu.

První konzultaci s vámi rád udělám samozřejmě nezávazně. Pokud budete cítit, že by konzultace byly pro vás prospěšné, můžeme se následně domluvit na konkrétním termínu.

Konzultace jsem schopen dělat v Brně, prostory nejsou problém (vč. vybavení, internet, projektor, tabule, ..), můžete si vzít i kolegy, kamarády. Maximálně najednou by se zvládlo okolo pěti lidí. Platí se od hodiny, je mi jedno, kolik lidí přijde. Po dohodě je možné sejít se i jinde.

Cenu za hodinu rád sdělím na vyžádání.

A jelikož tuto činnost chci dělat jako živnostník, budu zde jako neplátce DPH ;-). 

Více o mne se dozvíte na LinkedINu a v kontaktech.

Budu se na vás těšit!

Zpět