Dopsal jsem knížku o start-upech, během pár dnů bude k prodeji jako ebook

Po dlouhé době jsem se konečně dopracoval k dokončení knížky o start-upech a vlastně o tom, jak začít podnikat na Internetu.

Nejvíce knize pomohla moje cesta po Asii (Thajsko, Singapur, Malajsie). Kdy jsem za pár týdnů zvládl to co jsem se snažil docílit poslední dva roky - najít si chuť, prostředí a hlavně klid na dokončení. A věřte mi, psal jsem úplně všude :-).

Práce na knize o startupech

Práce na knize o startupech

Práce na knize o startupech

Původně jsem knihu chtěl pojmout formou určité názorné dokumentace na nějakém projektu. Nakonec jsem se rozhodl jít formou tipů, které jsou doporučeny udělat právě u začínajících start-upů a koneckonců u samotného podnikání na Internetu. Celkem se můžete těšit na 51 tipů, roztříděných do 8 kapitol. Každá kapitola se věnuje vlastní problematice, například práci s lidmi (HR), marketingu, zakládání firmy, účetnictví, ale najdete zde i tipy jak skloubit podnikání s rodinnou a partnerským životem.

Na vydání se hrozně moc těším, je to má první takto ucelená práce. Těším se na vaše ohlasy a doufám, že v ní začínající start-upisté naleznou řadu užitečnýc tipů. Kniha je psána z praxe a pro začátečníky. Jediné co budete potřebovat k jejímu vstřebání je zdravý selský rozum :-).

Zpět