Druhý Magický seminář cílený na affiliate marketing

A konečně po nějakém čase plánování jsem se odhodlal zorganizovat pro eshopy speciální seminář, který si klade za cíl jediné: ukázat a navést eshopy jak správně zavést provizní marketing do svého obchodního modelu. Provizní (affiliate) marketing je v u nás často podceňovaný zdroj propagace. Naštěstí se celá affiliate scéna postupně probouzí a s ní je důležitá osvěta.

Kolem affiliate obecně se pohybuje jen pár lidí, o kterých si myslím, že to dělají opravdu pořádně. Jsou to lidé, kteří se zaměřují na affiliate z velké většiny svého času a díky tomu jsou znát také výsledky. Nemám moc rád agentury a rádoby odborníky, co jsou experti na SEO, PPC, VIRAL, AFFI, SEM a já nevím co ještě.

Proto mám celkem radost, že se mi povedlo na základě zkušeností z prvního "pilotního" Magického semináře, zorganizovat další a věřím, že ještě lepší. Jelikož organizace stojí spousty času i peněz (prostory, občerstvení, přednášející, administrativa), rozhodl jsem se seminář v malé míře zpoplatnit. Respektive na tu částku, aby se zaplatily alespoň náklady. Hlavním cílem pro mne totiž není na seminářích vydělat, ale zvýšit know-how eshopům. Zejména proto, abych s nimi v rámci projektu Magiclist.cz mohl snáze komunikovat, aby chápali co to vlastně affiliate marketing je a jaké jsou jeho výhody. Byly časy kdy se obchodníci báli zkratek jako SEO a PPC. Dnes jsou to dva základní kameny marketingu každého eshopu. Věřím tedy, že affiliate se stane tím třetím.

No když se vrátím k té ceně, kterou jsem nějak zamluvil :-). Cena pro majitelé eshopů je 690 Kč bez DPH, pro veřejnost pak 990 Kč bez DPH. Jen pro orientaci, školení a semináře v daném rozsahu jsou v standardně v řádech tisíců. Navíc tento Magický seminář je cílený konkrétně pro eshopy, nedozvíte se zde tedy obecné informace, ale informace cílené na eshopové podnikání.

Velmi děkuji přednášejícím, kteří ve svém nabitém rozvrhu našli prostor o sdílení svého know-how. Jsem rád, že máme stejné cíle = zvýšit povědomí o affiliate v ČR.
Přednášející jsou: 
Mário Roženský (www.bugovo.com, www.affilbox.cz)
Honza Kvasnička (www.kvasnickajan.cz)
Franta Szabó (www.affiliateskoleni.cz)
Na Magický seminář pro eshopy s programem

Jak zavést affiliate program do eshopu se přihlašujte na Magiclist.cz

Články o prvním Magickém semináři

Blog Ing. Jan Kvasnička
Propagacenainternetu.cz





Created with flickrSLiDR.
Zpět