Dostal jsem nabídku na odkoupení podílu na Magiclistu

Magiclist.cz je netradiční vyhledávač dárků, který těží z fenoménu tzv. social shoping. Tedy sociální sítí určenou k nakupování. Uživatelé jsou za své aktivity odměňováni, mohou vyhrát řadu cen. Projekt je sice něco málo přes dva měsíce v ostrém provozu, ale za tu chvíli se registrovalo přes 1300 uživatelů. Tito uživatelé si vytvořili přes tisícovku seznamů přání s více jak desetitisíci přání. A třešnička nakonec je počet celkových prokliků, které jsou za poslední měsíc na úrovni zhruba 20tis (celkově více jak 50tis prokliků na eshopy).

Abych to nenatahoval, z prvu když jsem hledal partnery mi nikdo moc nevěřil. Musel jsem za svým nápadem jít sám a dotáhnout to do nějaké fáze. Odhaduju, že Magiclist je tak na 10% z toho co si od něj představuju.

Neskutečně mne však potěšilo, když mi začínají chodit i nabídky na spolupráci či dokonce k odkoupení podílu. Bohužel (či bohudík) nemám v plánu se o projekt dělit. Ne v této fázi. Každopádně radost to udělá obrovskou, člověk pak ví, že to dělá dobře :-).

Během roku 2013 plánuju vstup na SK. Stále hledám partnera, který by rozjel slovenskou "divizi" Magiclistu. Rád bych, aby na Slovensku vznikla dceřiná společnost, která si to vezme pod svou vlastní taktovku. Otevřeně říkám, že dávám tuto příležitost ke spolupráci.

Více informací rád poskytnu e-mailem: jarek (zavináč) magiclist.cz.

Zpět