Začal jsem psát knihu o internetových projektech a start-upech

Po asi ročním váhání jsem se rozhodl, že se k tomu konečně dokopu a sepíšu své poznatky o start-upech a internetových projektech do knížky. Dovedla mně k tomu situace, že v podstatě opakovaně odpovídám různým lidem na ty stejné otázky pořád dokola. Pohodlnější by bylo říct, přečtěte si tuhle knížku, tam je vše podstatné co k tomu vím :-).

Nicméně nevím, jestli někdo má zkušenosti se psaním, ale většinou je to hodně o tom "dokopat" se a pokračovat v tom, co jsem začal. Do toho eskaluje časová indispozice. Z mého pohledu jediný způsob, jak to nějak dotáhnout do konce, je se k něčemu zavázat. Konkrétně u nějakého vydavatelství.

Takže jsem rozprostřel sítě a oslovil pár vydavatelství, uvidíme, co z toho bude.

Ohledně tématu, myslím, že mám co k němu říct. Viděl jsem internetové projekty snad ze všech možných pohledů. Z pohledů investora, obchodníka, realizátora, správce ... Denně řeším projekty klientů i mé vlastní. Proč tedy vše nesepsat, udělat si pořádek ve vlastních myšlenkách a zároveň se o mé myšlenky podělit?

Navíc sám jsem potřeboval v začátcích pomoc, bohužel k tomuto tématu (i když je celkem žádané) není nic použitelného k dispozici. Když pominu kombinaci několika publikací a těžkého studia bez praktických zkušeností.

Zpět