Hledání šéfredaktorů pro portály, kus velkého umění

Společně se založením stormedia jsem se dostal před další těžký krok, který se zdál na první pohled trošku jednodušší. A to najít vnitřně motivované lidi se zkušenostmi s ochotou dělat za peníze, které se odvíjí od výdělků projektu. Ano ano, mluvím o šéfredaktorech.

Jelikož mám momentálně několik oborových portálů a další se připravují, musím řešit kdo samotné portály vůbec povede. Musím říct, že po zveřejnění mé poptávky "Hledá se šéfredaktor…" se ozvalo celkem dost lidí, ale… hodně z nich to prostě zkouší a zkouší jestli bychom je nevzali aspoň jako redaktory. Sám to moc nechápu proč se lidi ozývají na pozici s nabídkou úplně jiné pozice. To je jako kdyby se někdo ucházel o místo doktora a řekl, že může kdyžtak dělat zdravotní sestru (nic proti nim :)).

Pro ty co je zajímá o jaké portály se jedná tak:

www.prakticky-zivot.cz
www.hudebni-scena.cz
www.hudobna-scena.sk
www.zdravy-svet.cz
www.politicka-scena.cz
www.kulturni-scena.cz
www.divadelni-scena.cz
www.filmova-scena.cz
www.kndb.cz

a několik dalších které zatím nechci jmenovat :-) Ty škrklé už řešené mám a ty zbývající se stále hledají. Jde to pomalu. Ale věřím, že se někdo najde kdo bude mít energii začít pracovat s něčím co má základní koncepci, zázemí vývoje a marketingu. No a nějaké "menší" prostředky do začátku. 
Nicméně pohovory, domlouvání a řešení začíná být unavující a dech beroucí :-(.

 
Zpět