Koupě bytu v Brně a okolí je peklo

Tak jsme se rozhodli asi po 6 letech, že nakonec koupíme byt a pokud možno tak abych to měl maximálně 15 minut do práce (centrum Brna). No světe div se nadšení z hledání hodně rychle vystřídala hořkost a odpor cokoliv řešit. Ale svitla jiskra a už se zařizuje.

Po dlouhém hledání a celkem dost nezajímavých prohlídek jsme narazili na novostavbu v Kuřimě. Respektive na nástavbu na domě, 4. patro. Je to 3kk, krásných cca. 60 m2. Kuřim padla z hodně důvodů, je nám sympatická, docela rychle se rozvíjí a až na špičky a pátek je hodně hodně rychlá dostupnost do Brna.

Peklo nastává u vyřizování těch formalit kolem. Realiťák pochopitelně všechno hrr hrr, finanční poradce "čekejte, promyslete si to", náš domácí nám neprodloužil smlouvu takže bydlíme na dobré slovo. No luxus :-). Do toho řešení hypotéky, kterou musí nakonec vzít Lenka, jelikož já už jeden dům mám O:). Nicméně to snad bude jen na přechodnou dobu, dávám tomu maximálně tři roky. Mimo to, teď je asi nejlepší doba vzít hypotéku a koupit nemovitost - byt. Tak kdo váhá ať si pohne.Zpět